top of page
Guy_de_Vos_Bungalow_K_03_B.jpg

Totaalinrichting

Interieur architectuur: Guy de Vos

Fotografie: Peter Baas

Aannemer: Evers Totaalbouw

Robuust, industrieel, puur, luxueus én natuurlijk. Dit zijn de woorden die in je op kunnen komen als je de foto’s ziet van Bungalow “K”. Deze woning is gelegen in het bos van natuurpark De Hoge Veluwe. 
 
De woning is ontworpen om op te gaan in de omgeving. Dit is gerealiseerd door gebruik te maken van natuurlijke en ruwe materialen. Om het geheel een prettige uitstraling te geven is een warm kleurschema toegepast. 

E3 interieurbouw heeft de bestaande woning compleet getransformeerd door de totaalinrichting te verzorgen. Hierbij hebben we verschillende meubels en inrichtingselementen gemaakt en geplaatst. Verder hebben we ook ronde wanden gemaakt en geleverd. Daarnaast hebben we de ronde vormen in de badkamers bekleed met natuursteen. 
 

Bij het ontwerp is gekozen voor het gebruik van verschillende hoogwaardige materialen en tijdens de uitvoering zijn de nieuwste technieken gebruikt. Deze vooruitstrevende manier van werken is ons op het lijf geschreven. Qua materialen kan je denken aan het toepassen van zwaar geborsteld eiken dikfineer dat is afgewerkt met beits en blanke lak. Ook hebben we taatsdeuren geplaatst van Frits Jurgens en handgemaakte grepen toegepast van het merk Dauby. Op onderstaande foto’s is een sfeerimpressie te zien van het prachtige eindresultaat!
 
*De keuken bij dit project is niet door E3 interieurbouw gemaakt

Guy_de_Vos_Bungalow_K_03_B.jpg
Guy_de_Vos_Bungalow_K_02.jpg
_PBF9969.jpg
_PBF0056.jpg
_PBF9966.jpg
_PBF0017.jpg
Guy_de_Vos_Bungalow_K_22.jpg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over de diensten van E3 Interieurbouw?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

bottom of page