PARTNER

OM OP TE BOUWEN

E3 Interieurbouw-23.jpg

Betrokken en betrouwbaar

E3 Interieurbouw staat in de branche bekend als een betrokken, proactieve partner die vooroploopt op het vlak van automatisering. We denken mee tijdens de bouwfase en houden voortdurend een vinger aan de pols gedurende de productie. Dat stelt ons in staat effectieve oplossingen aan te dragen. Bovendien werken we met één aanspreekpunt en korte lijnen, zodat processen snel, efficiënt en soepel verlopen.

Goed uitgerust

beter ingericht

We hebben geïnvesteerd in een compleet en zeer actueel machinepark. Daarmee loopt E3 Interieurbouw voorop in de ontwikkelingen op het gebied van automatisering. We werken bijvoorbeeld met een CNC-bovenfrees, CNC-zaag en een volautomatische kantenverlijmer. Een professioneel 3D-tekenpakket stuurt deze machines aan.  

1/3
1/4

Alle processen

snel en doelgericht

Voor veel bedrijven is het uitsluiten van faalkosten een belangrijk punt. Begrijpelijk. Bij ons komt iedere 2D- of 3D-tekening een-op-een overeen met de oorspronkelijke tekening. Met onze software-systemen en machinale inrichting hebben we ons bedrijfsproces professioneel en volledig geautomatiseerd. Daardoor verlopen alle stappen snel en doelgericht en blijven onnauwkeurige berekeningen uit.

Hart voor de zaak

oog voor detail

Bij E3 Interieurbouw werken professionals met hart voor de zaak en oog voor detail. ‘Onze jongens’ zien meteen of het klopt. Met trots werken ze aan elk project. Alle E3 Interieurbouwers brengen vakmanschap met zich mee en een groot gevoel voor verantwoordelijkheid. Sinds 2010 zijn we voor leerlingen van SUMMA College een erkend leerbedrijf.

E3 Interieurbouw-10.jpg

Ons team

Summa.jpg
Leerbedrijf.png

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over de diensten van E3 Interieurbouw?

We informeren je graag over de mogelijkheden.