top of page
Banner.jpg

ACTUEEL
& INSPIREREND

Media

E3 interieurbouw bestaat uit een team van gedreven vakmensen die met veel passie aan ieder project werken. Van woningen tot kantoorpanden en van horecagelegenheden tot retail; wij dragen zorg voor jouw project. Benieuwd naar gerealiseerde projecten waar de media over heeft geschreven? Lees het hier!

Partner in interieur voor:

Architecten

Interieurarchitecten

Projectontwikkelaars

Projectinrichters

The Art of Living - Villa A 

Trots moment! Eén van onze interieurbouwprojecten schittert in het nieuwste nummer van The Art of Living. Samen met de getalenteerde teams van ZOUT Ontwerphuis, Vermeer Architecten en Knops Tuindesign hebben we een villa gecreëerd die de verbeelding overstijgt!

 


Lees het volledige artikel om meer te ontdekken over het vakmanschap en de passie die in elk detail terug te zien zijn.
 

The Art of Living 'Hardcover 6.0'

E3 interieurbouw staat in de 6e hardcover editie van The Art of Living!
Voor de bewoners van een strakke, hedendaagse villa in Boxtel hebben we prachtig maatwerk geleverd. 

We zijn trots op het vertrouwen dat we hebben gekregen om voor deze villa zowel de keuken, badkamer en master bedroom te mogen opleveren. Dit project was een plezier om aan te werken! 

Dank aan ons geweldige team dat zich met passie heeft ingezet voor dit project, evenals aan onze gewaardeerde klanten en partners voor de prettige samenwerking.

Wil jij ook je huis onder handen nemen waarbij op maat gemaakt vakmanschap centraal staat? Dan staan we klaar om je te helpen!

EXCELLENT wonen & leven

We staan met één van onze projecten in EXCELLENT magazine. 

Recent hebben wij de volledige vaste inrichting van Villa RN verzorgd naar ontwerp van Guy de Vos. Denk hierbij aan de keuken, garderobe, kantoor, living, slaapkamers en dressing. In dit project zie je verschillende exclusieve materialen en details terug. Zo maakten we gebruik van eucalyptus fineer, wat zorgt voor een chique en warme uitstraling.

The Art of Living 'Apartments & Lofts Part II’

Het Hardcover Boek ‘Apartments & Lofts Part II’ is een stijlvol salontafelboek, met meer dan 400 pagina’s met de 40 meest exclusieve appartementen, penthouses en lofts uit Nederland en België.

Ons project in het boek is het luxe appartement ‘De Blanke Top’ in Cadzand-Bad. Voor dit project hebben wij het ontwerp van Guy de Vos vertaald naar een prachtige totaalinrichting.

The_art_of_living_hardcover.jpeg

The Art of Living 2022 Nr. 3

De interieur architect van dit project is ZOUT Ontwerphuis. Voor dit project hebben we weer prachtig maatwerk gerealiseerd voor de bewoners van een strakke, hedendaagse villa in Boxtel. Al het maatwerk, waaronder de keuken, de badkamer en de master bedroom, hebben we voor hen naar volle tevredenheid opgeleverd. 

 
Dit project is te lezen in de juli-editie 2022 van The Art of Living Magazine. Bas van de Ven, eigenaar E3 interieurbouw, vertelt hierin meer over de E3-werkwijze, het maatwerk van deze villa en de nieuwe, prettige samenwerking met architectenbureau ZOUT Ontwerphuis.

b22b4fc068a620a7a05c3f15dc279f59.jpg

FRITS Veldhovengids 21/22

De FRITS Veldhovengids biedt een overzicht van leuke adressen in Veldhoven ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van de stad.

Hierin staan wij met twee pagina's over E3 interieurbouw, dé vakkundige partner in totaalprojecten. Voor architecten, ontwikkelaars en aannemers, waarbij wij onze opdrachtgevers gedurende het gehele proces ontzorgen en ondersteunen. 

182650538_271314728021587_912779553624128552_n.jpg

The Art of Living 'Apartments & Lofts part I'

Het Hardcover Boek ‘Apartments & Lofts Part I’ is een stijlvol salontafelboek, met meer dan 400 pagina’s met de 40 meest exclusieve appartementen, penthouses en lofts uit Nederland en België.

 

Ons project in het boek is het luxe appartement ‘Penthouse T’ in Tilburg. Voor dit project hebben wij het ontwerp van Guy de Vos vertaald naar een prachtige totaalinrichting.

Front-cover-scaled.jpg

Volg onze projecten ook via Instagram

  • Black Instagram Icon

#E3interieurbouw

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over de diensten van E3 Interieurbouw?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

bottom of page