top of page
Kantoor_KnopsTuindesign_11.jpg

Totaalinrichting

Project: Kantoor Knops Tuindesign 

Aannemer: Geras Aannemersbedrijf
Leveranciers: Dekton, Fors, Deco Iegno, Fenix, PIIT Cooking, XINNIX en FritsJurgens
Foto's: Hans Gorter

Knops Tuindesign is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van de meest exclusieve tuinen door heel Nederland. Wij kregen het vertrouwen om het hoofdkantoor in Waalwijk om te toveren in een kantoor vol inspiratie. Met ZOUT Ontwerphuis als partner hebben we een hele fijne samenwerking gerealiseerd, waarbij alle partijen op detailniveau het hoogst haalbare hebben gerealiseerd. 


In het nieuwe kantoor van Knops word je meegevoerd in een wereld van exclusiviteit en esthetiek. De koffiehoek verwelkomt je met de belofte van warme gesprekken, terwijl de unieke wijnwand een eigen verhaal vertelt. De bartafel en de keuken sluiten naadloos aan bij de sfeer die dit kantoor uitstraalt. De geïntegreerde deuren en warme wandbekleding sieren de omgeving van het gehele kantoor en met een sfeervolle vergaderruimte en prettige werkplekken, vormt dit kantoor een unieke en inspirerende plek voor zowel werknemers als klanten. De sample kast geeft een inkijkje in al het moois dat Knops te bieden heeft en naast de verschillende ruimtes waar gewerkt wordt, brengt zelfs de toiletruimte een oase aan rust. 


In dit kantoor wordt niet alleen gewerkt, hier worden ideeën gedeeld en dromen gerealiseerd. Wij zijn trots op de fijne samenwerking binnen dit project en danken Knops Tuindesign en ZOUT Ontwerphuis voor het vertrouwen in ons als interieurbouwers.

Kantoor_KnopsTuindesign_10.jpg
Kantoor_KnopsTuindesign_13.jpg
Kantoor_KnopsTuindesign_01.jpg
Kantoor_KnopsTuindesign_20.jpg
Kantoor_KnopsTuindesign_41.jpg
Kantoor_KnopsTuindesign_23.jpg
Kantoor_KnopsTuindesign_42.jpg
Kantoor_KnopsTuindesign_38.jpg
Kantoor_KnopsTuindesign_15.jpg
Kantoor_KnopsTuindesign_27.jpg
Kantoor_KnopsTuindesign_29.jpg
Kantoor_KnopsTuindesign_09.jpg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over de diensten van E3 Interieurbouw?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

bottom of page