top of page

2024: Duurzaamheid, nieuw pand en veelbelovende projecten!

Bijgewerkt op: 11 apr.

Voor E3 interieurbouw staat 2024 helemaal in het teken van duurzaamheid! Het nieuwe jaar is van start en wij vertellen je graag wat er allemaal staat te gebeuren.

Net voor het einde van het jaar zijn alle contracten in orde gemaakt waardoor wij fantastisch nieuws kunnen delen: wij gaan een nieuw eigen pand bouwen! Medio 2024 gaan we van start met de constructie van een bedrijfsgebouw dat perfect aansluit bij onze missie en uitstraling. Dit duurzame pand zal niet alleen positieve effecten hebben op het milieu en de omgeving, maar het wordt ook een ideale werkplek voor onze collega's. Met voorzieningen zoals een gym en een kantine met bar wordt het een plek waar onze medewerkers met veel plezier zullen werken. Bovendien zal het dienen als een experience center voor onze klanten, waar ze in een inspirerende omgeving meer kunnen ontdekken over ons werk.

Daarnaast zal E3 interieurbouw in 2024 worden gekeurd volgens de normen van FSC en PEFC! Deze keurmerken garanderen dat alles wat we in onze projecten verwerken duurzaam is. Door deze certificering blijven we vooroplopen in de markt en laten we zien dat we ethisch en bewust ondernemen. Zo dragen we bij aan een duurzamere wereld.

Naast deze grote projecten hebben we ook verschillende mooie klantprojecten op de planning staan. Onze orderportefeuille begint zich al aardig te vullen en de projecten beloven veel moois!


Blijf ons volgen voor alle updates. We kijken uit naar een jaar vol uitdagingen en prachtige projecten!

Comments


bottom of page