top of page

Allereerste werknemer Nick 12,5 jaar in dienst!

Bijgewerkt op: 18 nov. 2022

Sinds 2008 levert E3 interieurbouw professioneel vakmanschap. Het team maakt hele gave interieurprojecten en levert échte kwaliteit binnen de afgesproken planning. E3 interieurbouw voelt als een kleine organisatie qua persoonlijke benadering en korte lijntjes, maar opereert uiterst efficiënt als een grote organisatie. Dit zou niet lukken zonder het fantastische personeel! Dit jaar vieren ze een belangrijk jubileum: de allereerste werknemer Nick Denkers is 12,5 jaar in dienst! Lees in deze blog meer over Nick, zijn werkervaringen en hoogtepunten gedurende de afgelopen jaren bij E3 interieurbouw.


Kun jij wat over jezelf vertellen?

“Ik ben Nick, 31 jaar, en woon in Veldhoven. In januari 2010 ben ik begonnen bij E3 interieurbouw. De eerste twee jaar heb ik een BBL opleiding richting interieurbouw niveau 3 gevolgd, een combinatie van werken en leren. Na dit succesvol te hebben afgerond, ben ik in 2012 fulltime in dienst gekomen bij E3 interieurbouw.“


Hoe kijk je terug op de afgelopen 12,5 jaar bij E3 interieurbouw?

“Voor mijn gevoel zijn deze jaren voorbij gevlogen. Dit komt vooral omdat ik merkte dat ik bij E3 interieurbouw de ruimte kreeg om mezelf te ontwikkelen. Ik heb veel kansen gekregen, die ik natuurlijk met beide handen aangegrepen heb. Daardoor ben ik zowel op persoonlijk als zakelijk vlak erg gegroeid, waar ik E3 interieurbouw enorm dankbaar voor ben.”


“Als enige werknemer van E3 interieurbouw ben ik begonnen aan de werkbank als interieurbouwer. Waar ik binnenkwam als iemand met weinig ervaring, hebben ze mij het vertrouwen gegeven om snel te kunnen groeien.”


“Later ben ik het aanspreekpunt in de werkplaats geworden, op een gegeven moment zelfs als leermeester van andere leerlingen. Het is ontzettend leuk om jonge (schoolgaande) mensen dezelfde tips en tricks te geven die ik destijds heb gekregen van Bas. Nadat ik een tijd verantwoordelijk ben geweest voor de werkvoorbereiding, is mijn huidige functie momenteel Projectleider. De doorgroeimogelijkheden zijn altijd aanwezig geweest bij E3 interieurbouw door simpelweg te mogen ‘doen’ en het vertrouwen te krijgen. Ook om fouten te mogen maken waar ik dan weer veel lering uit kon trekken.”

“Niet alleen ik, maar het bedrijf zelf heeft een enorme groei doorgemaakt de laatste jaren. Dat is heel mooi om te zien, zeker als je zo betrokken bent bij de zaak. Door het wederzijdse respect en vertrouwen, heb ik echt hart voor deze mooie zaak.”

Vertel, wat maakt werken bij E3 interieurbouw zo leuk?

“Het is een ontzettend leuk bedrijf met een jonge, frisse groep mensen. We hebben enthousiaste werknemers in dienst, waardoor de sfeer altijd vriendschappelijk en positief is. Bij ons is er altijd plaats voor een geintje, maar als het erop aankomt gaan we er met z’n allen stevig tegenaan. De ontwikkelingen die ik zelf heb doorgemaakt, zie ik nu ook terug bij mijn collega’s. Daarnaast maken we hele gave projecten voor tevreden klanten.”


Waar ben je het meest trots op?

“Ik ben trots op mijn carrière binnen E3 interieurbouw en het grijpen van de aangereikte kansen. Maar ook op het team wat er nu staat ben ik ontzettend trots. Steeds weer bereiken we de overtreffende trap met onze projecten.”


Wat zijn jouw hoogtepunten van de afgelopen 12,5 jaar?

“Ieder project is uniek en daardoor weer een nieuwe uitdaging om het tot het beste eindresultaat te brengen. Iedere oplevering is eigenlijk een hoogtepunt. Om toch één hoogtepunt te benoemen, kies ik voor de totaalinrichting van PSV Campus De Herdgang in 2019. Als jarenlange, trouwe supporter van PSV, kwam in dat project de passie voor mijn werk en binnen mijn privéleven perfect samen!”
Comments


bottom of page