top of page

Efficiënte kast- en ladesystemen voor in de keuken

Een nieuwe keuken uitkiezen dat is één, maar wat voor soort kasten en lades laat je dan plaatsen in die nieuwe keuken? En hoe weet je wat een praktische indeling is? Wij kunnen je hierbij een handje helpen! In deze blog geven wij je meer informatie over kast- en ladesystemen voor in de keuken. Ook leggen we uit wat wij voor jouw keukenproject kunnen betekenen.


Voor advies over de routing en de indeling van jouw keuken kun je bij ons terecht. Bij E3 interieurbouw staan wij voor maatwerk, dus wij vinden het belangrijk om een passend advies te geven. Ook ontzorgen wij jou op deze manier, zodat jij niet te veel hoeft na te denken over een efficiënte indeling van jouw keuken.


Samen met onze leveranciers geven wij het best mogelijke advies voor de kast- en ladesystemen in jouw keuken. De leveranciers van E3 interieurbouw geven namelijk extra advies over de routing en indeling. Zij weten immers het beste wat de mogelijkheden zijn van hun producten.


Om jullie een idee te geven van de mogelijkheden vertellen we hieronder over één van onze leveranciers; “Van Hoecke”. Dit bedrijf levert ons hoogwaardige kast- en ladensystemen die wij gebruiken in de keukens. Twee van de merken zijn Legra en TA’OR BOX. Hiernaast laten we jullie zien waar deze systemen in onze keukens worden toegepast.
Van Hoecke levert scharnieren, klapdeursystemen en ladesystemen van het Oostenrijkse merk Blum en dit bedrijf is hierin al jaren marktleider. Omdat wij deze systemen gebruiken kunnen we de woonkwaliteit vergroten en de keuken zo efficiënt mogelijk indelen.

Één van de andere exclusieve merken waar wij mee werken is TA’OR BOX. Dit merk levert moderne, minimalistische lades die leverbaar zijn in ontzettend veel verschillende uitvoeringen. De vele kleuren, materialen en afmetingen van TA’OR BOX maken de mogelijkheden bijna onbeperkt. Ook is het design ongekend strak en hebben de producten een hoge kwaliteit. Er is zelfs gedacht aan bijpassende binnen indelingen van de lades in een overvloed aan variaties. Door het universele systeem past TA’OR BOX in iedere keuken!Wij vinden het dus belangrijk om samen te werken met leveranciers die hoogwaardige kwaliteit leveren. Hierdoor kunnen wij onze klanten de beste en meest unieke oplossingen bieden die er op de markt verkrijgbaar zijn. Dit hoeft niet per definitie een hele bijzondere oplossing te zijn, maar kan ook een oplossing zijn waarbij de kwaliteit van de systemen zorgt voor een keuken waarvan jij extra lang kan genieten!


Heb jij nog een keuken project waar je wel wat hulp en advies bij kunt gebruiken? Neem contact met ons op om een adviesgesprek in te plannen. We bespreken graag wat wij kunnen realiseren in jouw keuken!Comentarios


bottom of page