top of page

Flo is de nieuwste aanwinst binnen het team van E3 Interieurbouw


Graag stellen we hem aan je voor! Flo vertelt:

‘Als stagiair binnen het team van E3 Interieurbouw houd ik me met van alles bezig: ik sta achter de machine, schroef kasten in elkaar en help mijn collega’s. Ondanks dat ik één begeleider heb, kan ik bij iedereen terecht. Van de collega’s op de werkplaats tot de collega’s op kantoor: we doen het samen en iedereen is betrokken.’


Vertel eens Flo, wat was je eerste indruk van E3 interieurbouw?

‘Mijn eerste indruk was dat het heel anders was dan alles wat ik tot nu toe gewend was! Ik kwam van één van de grootste Nederlandse bedrijven af en stapte nu de werkplaats van het kleinschalige E3 Interieurbouw binnen. Daarbij viel me meteen op dat het werk dat ik zag staan heel exclusief is. Dat had ik nog niet eerder gezien! Bij een groot bedrijf is het meer massaproductie. Hier zie je echt maatwerk voor particulieren. Dat vond ik heel gaaf om te zien.’


Wanneer Flo wordt gevraagd naar het leukste binnen zijn werk, is zijn antwoord duidelijk:

‘Het klinkt misschien heel simpel, maar ik vind echt alles leuk! Ik ga zonder moeite naar werk en ben elke dag benieuwd naar wat ik weer mag gaan doen. Er wordt me veel bijgebracht, ik krijg veel te zien en ik mag vaak testen en proberen: zo maak ik grote stappen. Ik ben de enige stagiair dus er is oprechte aandacht voor me en dat is heel prettig.’


We vinden het super leuk om de lezers meer te vertellen over wat we precies doen. Kun jij ons vertellen waar jij op dit moment aan werkt?

‘Zeker! Op dit moment ben ik bezig met het maken van onderdelen voor de oplevering van restaurant Alma. Daarvoor heb ik een bank met rondwerk mogen maken die vandaag wordt geplaatst! Wat ik gaaf vind is dat ik tijdens mijn werk dingen van architecten voorbij zie komen die wij tot uitvoering gaan brengen en dat ik daarbij denk: hoe krijg je het bedacht, zo mooi! Dat zijn dan dingen die ik nooit eerder gezien heb waardoor ik weer veel nieuws leer over bijvoorbeeld bepaalde exclusieve details.’


Om af te sluiten zijn we benieuwd naar wat je het leukste vindt aan E3 Interieurbouw? 

‘Dat is zeker de sfeer! Waar we ook zijn, de sfeer is altijd goed. Op werk zijn we echt één team, maar als we elkaar buiten werk om zien, bijvoorbeeld bij het kampioensfeest van PSV, dan wordt er precies op dezelfde manier met elkaar omgegaan. We hebben als collega’s dezelfde humor en we komen met dezelfde intentie naar werk: gave maatwerkprojecten opleveren! Hierdoor is het niet alleen kei gezellig, maar worden er vooral super mooie exclusieve projecten opgeleverd. Ik kijk er dan ook naar uit om de komende tijd bij E3 Interieurbouw te blijven werken.’


Comments


bottom of page