top of page

Terugblik 2023 E3 interieurbouw

Bijgewerkt op: 20 dec. 2023

"Wat een jaar was 2023 voor E3 interieurbouw!


Als ik terugkijk naar de hoogtepunten, is de realisatie van Villa A een project waar ik direct aan denk. Dit project in samenwerking met ZOUT Ontwerphuis was het eerste project dat onze getalenteerde projectleider Nick volledig zelf gedraaid heeft. De architect en de opdrachtgever van Villa A waren meer dan tevreden en dat maakt mij enorm trots!


De zomer van 2023 bracht mijn gezin en mij naar het zonnige Curaçao, waar we samen met architect Guy de Vos een leuk project realiseerde. Werk en vakantie gingen samen hand in hand tijdens de bouwvakvakantie, waar we niet alleen een prachtig project opleverde, maar waarin ik ook genoot van quality time met het gezin. Het werk van E3 interieurbouw gaat de grens over!


Wat deze successen nog specialer maakt, zijn de nauwe samenwerkingen met onze vaste partners. Samenwerken betekent groeien en het versterken van de samenwerkingsbanden is voor mij persoonlijk een hoogtepunt.


Een bijzondere vermelding gaat naar ons fantastische team, dat we niet alleen hebben weten te behouden, maar ook hebben uitgebreid. Met de komst van Mike Janssens voelt het team sterker dan ooit. Daarnaast is het hartverwarmend om te zien dat onze voormalige leerlingen Mitchel en Devin zelfs na hun tijd bij ons nog steeds langskomen voor een praatje en biertje. Dit bevestigt voor mij dat E3 interieurbouw niet alleen een goede werkplek is, maar bovenal een hecht team van professionals en fijne mensen.


Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan een onvergetelijk 2023. Op naar nieuwe hoogtepunten in 2024!" 🚀


Bas van de Ven – E3 interieurbouwコメント


bottom of page