top of page

Totaalinrichting

Interieurarchitectuur: ZOUT Ontwerphuis

Fotografie: NUTS marketing

Deze villa is voorzien van veel natuurlijke lichtinval. Het interieur, met haar lichte kleuren als basis voert deze lichtheid subtiel door. Om het geheel meer kracht te geven, is er gekozen voor donkere, contrasterende maatwerk meubels. 

 

Beginnend in de keuken, waar een wandmeubel met houten fronten is uitgevoerd met decor platen van Decolegno. Het keukenmeubel is robuust en wordt gecomplementeerd met ingebouwde verlichting, waardoor de koffiecorner goed tot z’n recht komt. Het werkblad van het keukeneiland is uitgevoerd in Dekton Entzo. Het lichte marmer van dit keukenblad blend in met de rest van de kleuren en brengt rust en ruimte.

De centrale haard wordt omringd door verschillende open vakken die subtiel worden verlicht. Dit maakt het donkere haardmeubel in de woonkamer een echte eyecatcher dat mooi afsteekt tegen de witte muur. Dit wandmeubel is, net zoals de andere door ons verzorgde meubels, afgewerkt met matte antifingerprint van het merk Fenix. De dubbele stalen deuren naast het haardmeubel zijn afgewerkt in een bronzen poedercoat en geven de woonkamer een stoere en open uitstraling.

Voor de cinewall in de woonkamer is gekozen voor een lichte kleur decorplaten van Decolegno. Door de linker- en onderkant open te laten en te verlichten, wordt de ruimtelijkheid benadrukt. Met de tv in het midden wordt gezorgd voor een rustige omgeving waarin men zich kan terugtrekken.

Een mooi resultaat dat voortkomt uit het harde werk van ons team en de prettige samenwerking met ZOUT Ontwerphuis. 

 

Partners:

  • Dekton door Arte groep

  • Keuken apparatuur door Ad Kokx keukens

E3 - Huis Tom_-14.jpg
E3 - Huis Tom_-15.jpg
E3 - Huis Tom_-11.jpg
E3 - Huis Tom_-13.jpg
E3 - Huis Tom_-10.jpg
E3 - Huis Tom_-3.jpg
E3 - Huis Tom_-12.jpg
E3 - Huis Tom_-6.jpg
E3 - Huis Tom_-2.jpg
E3 - Huis Tom_-9.jpg
E3 - Huis Tom_-7.jpg
E3 - Huis Tom_.jpg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over de diensten van E3 Interieurbouw?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

bottom of page