top of page
E3 - Huis Bart-6.jpg

Totaalinrichting

Fotografie: NUTS marketing


Het NRE-terrein in Eindhoven is een levendig, kleinschalig gebied aan de rand van het centrum, waar diverse designstudio's en creatieve bureaus gevestigd zijn. E3 interieurbouw kreeg de opdracht om het nieuwe interieur van een van de woningen te realiseren, met als doel de buitenomgeving naar binnen te brengen door gebruik te maken van ruwe, robuuste materialen.


Binnen deze villa hebben we een open keuken gerealiseerd waar natuursteen en hout elkaar complementeren. Het werkblad (nis) en de achterwand zijn vervaardigd uit 20mm Arabescato natuursteen. De tafel bestaat uit een boomstam tafelblad. De meubels zijn afgewerkt met een matte anti-vingerafdrukcoating, uitgevoerd in platen van het merk Fenix.


De wandbekleding in het huis bevat een geïntegreerde antraciet glazen wand met gerookt glas. Meubels met houten fronten zijn uitgevoerd met decorplaten van Decolegno. E3 interieurbouw heeft daarnaast ook de cinewall, master dressing, master badmeubel, de spiegelkolom, het gamemeubel, de werkplek, de garderobe, de opbergkasten, het toilet en verschillende glazen deuren en wanden gerealiseerd.


Een fantastisch project met een eindresultaat waar we trots op zijn!
 
Partners:
•    Natuursteen door Mario Galante
•    Glas door Evers en Evers Interieur Glas
•    Metalen schuifdeuren en stalen niskasten door Smits Design
•    Keukenapparatuur door Ad Kokx Keukens

E3 - Huis Bart.jpg
E3 - Huis Bart-7.jpg
E3 - Huis Bart-10.jpg
E3 - Huis Bart-8.jpg
E3 - Huis Bart-12.jpg
E3 - Huis Bart-9.jpg
E3 - Huis Bart-2.jpg
E3 - Huis Bart-4.jpg
E3 - Huis Bart-14.jpg
E3 - Huis Bart-13.jpg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over de diensten van E3 Interieurbouw?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

bottom of page