top of page

Totaalinrichting

Interieurarchitectuur: ZOUT Ontwerphuis

Fotografie: NUTS marketing

Bij dit project hebben we een breed scala aan maatwerkoplossingen geleverd. De keuken, een hangend dressoir meubel, een cinewall, een dubbele stalen schuifdeur en een stalen deur in een kozijn zijn enkele van de elementen die we hebben gerealiseerd en geïnstalleerd. Elk van deze onderdelen draagt bij aan de verfijnde en functionele uitstraling van de villa.

 

Voor de meubels en afwerkingen hebben we gekozen voor hoogwaardige materialen. De houten fronten zijn uitgevoerd in decor platen van Decolegno LS40 Poro Noce, en de meubels hebben een matte anti-vingerafdruk afwerking, uitgevoerd in platen van het merk Arpa Fenix. De werkbladen zijn uitgevoerd in Dekton Entzo, terwijl de plinten en plintbakken zijn gemaakt van watervast MDF en afgewerkt met microtopping. Voor het meubelbeslag, inclusief laden en scharnieren, hebben we gekozen voor de betrouwbare kwaliteit van BLUM. Door deze materiaalkeuze hebben we een inrichting gemaakt die een hoog kwaliteitsniveau combineert met gebruiksgemak en alledaags gebruik.  

De samenwerking met onze partners was cruciaal voor het succes van dit project. De Dekton bladen werden geleverd door Arte Groep, terwijl M&J Metal Welding verantwoordelijk was voor de metalen schuif- en draaideuren. De keukenapparatuur werd verzorgd door Ad Kokx Keukens. Deze hechte samenwerkingen zorgden ervoor dat elk detail van Villa D met precisie en zorg werd uitgevoerd.

 

Doordat wij werken met vaste partners weten wij precies wat we aan elkaar hebben. Hierdoor kan E3 Interieurbouw een totaalinrichting verzorgen en alle coördinatie en projectleiding uit handen nemen. Wat we hiermee bereiken, is dat we tot de beste en meest creatieve ideeën komen die aansluiten bij de wensen van de klant (en deze vaak ook overtreffen). Behalve dit kunnen we door onze manier van werken ook heel goed sturen op budget en planning. 

 

Conclusie: Het project Villa D illustreert hoe E3 Interieurbouw streeft de hoogst mogelijke kwaliteit in maatwerk interieurontwerpen. Door het combineren van natuurlijke materialen, innovatieve technieken en nauwe samenwerkingen met betrouwbare partners, creëren we ruimtes die niet alleen functioneel zijn maar ook een verhaal vertellen. Laat je inspireren door de foto's van ons mooie project en ontdek wat wij ook voor jouw interieur kunnen betekenen.

Partners:

 

  • Dekton bladen door Arte Groep

  • Metalen schuif- & draaideuren door M&J metal welding

  • Keuken apparatuur door Ad Kokx keukens

Villa-D-15.jpg
Villa-D-2.jpg
Villa-D-13.jpg
Villa-D-14.jpg
Villa-D-12.jpg
Villa-D-7.jpg
Villa-D-8.jpg
Villa-D-10.jpg
Villa-D-9.jpg
Villa-D-5.jpg

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten over de diensten van E3 Interieurbouw?

We informeren je graag over de mogelijkheden.

bottom of page